Facebook

Prøv orientering

Prøv orientering i Mølleparken.

Motion og frisk luft - tag familien med på orienteringsløb

Tre søndage i januar byder Aalborg Orienteringsklub på orientering for hele familien.

Du kan få en sjov tur i Mølleparken følgende søndage i januar: 14/1, 21/1 og 28/1 . 

Aalborg Orienteringsklub tilbyder orienteringsbaner på 2,5 km og 4 km samt en lille sprintbane, hvor man kan brænde de sidste kræfter af, alt sammen med elektronisk tidtagning. Efter anstrengelserne er der varm suppe i klubhuset. 
Der er ture for både store og små. Du kan gå/ løbe med familien eller alene. Der er som nævnt elektronisk tidtagning, men tempoet bestemmer du selv.
Der er start klokken 11. Prisen er 20 kroner for voksne og 10 kr. for børn, og for det får varm suppe, når du kommer i mål. 

Du behøver ikke tilmelde dig, men møder bare op.

Ved orienteringsløbet får du udleveret en elektronisk brik til brug under løbet.

Begynderinstruktion: 

Aalborg Orienteringsklub afholder begynderinstruktion 4 gange i april/maj og igen i august/september 2018. Kurset er for både medlemmer og ikke-medlemmer, og der vil blive gennemgået de grundlæggende momenter af orientering.

Her kan du lære om kortet, signaturer, kompas, kurver m.m. 

Herudover vil du få en introduktion til klubbens øvrige tilbud.

Klubbens adresse: Aalborg Orienteringsklubs klubhus, Stolpedalsvej 4, 9000 Aalborg.

Det er gratis at deltage.

Rekrutteringsudvalget

v. Edith Sørensen.

 ORIENTERING.
Når du deltager i orientering, skal du finde vej i terrænet ved hjælp af et kort og kompas. Du kan både gå og løbe.
Det gælder om at finde et antal poster i terrænet. På kortet er indtegnet poster, start og mål, og de udgør en bane, som du skal gennemføre i korrekt rækkefølge. I terrænet er posterne markeret med en orange/hvid skærm, og de er desuden forsynet med et kontrolnummer, så du kan sikre dig, at du har fundet den rigtige post.

ORIENTERINGSKORT
Kortet er det vigtigste redskab i orientering. Kortet gør det muligt for dig at ”læse” terrænet. Du kan aflæse stier, veje, hegn og grøfter, og kortet viser dig også terrænets form og fremkommelighed.

Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle niveauer og aldersgrupper. Der er mulighed for at vælge baner med forskellig sværhedsgrad og længde. 
Til stævner er deltagerne inddelt i klasser efter deres alder og køn. Der er således klasser for både børn og til deltagere over 80 år. Stævneplads og løbsområde er fælles for alle, hvilket gør orientering til en oplagt familiesport.

 

 

OM AALBORG ORIENTERINGSKLUB (AOK):
AOK er en aktiv orienteringsklub med ca. 200 medlemmer. Vi har vores eget klubhus ved Stolpedalsskolen, Stolpedals vej 4, 9000 Aalborg. 
Til nogle af vores aktiviteter mødes vi i klubhuset, men ellers er vores ”idrætsplads” jo skoven, hvor vi dyrker orientering i både nærskovene (eks. Lundby Bakker, Hammer Bakker) og skove lidt længere væk (eks. Blokhus og Rold Skov). 
Vi har tilbud til både børn, unge og voksne. Du kan læse mere om vores aktiviteter på hjemmesiden i menuen i venstre side under "Træninger"

HVORDAN KOMMER JEG I GANG:
Vi afholder begynderkursus i april/maj og august/september. Hvis du ikke kan vente på dette, har du mulighed for at prøve at løbe et orienteringsløb på vores faste poster i Mølleparken, Lundby, Blokhus eller fotoorientering i midtbyen. Se under Find vej i.

Du kan også deltage i et af vores træninger – se under orienteringstræning.

Hvis du er under 21 år, kan du læse mere om Ungdomstræning på hjemmesiden under menuen ”Ungdom”

 

Har du brug for at vide mere, kan du henvende dig til 
Edith Sørensen tlf. 30953159 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Ønsker du at BLIVE MEDLEM – se på hjemmesiden under ”Om medlemsskab”