Næste Klub- og Ungdomstræning

Den 11. april har vi Familieorientering fra Klubhuset kl. 10. Alle er velkomne med tilmelding her

Næste træning foregår den 7. april i Poulstrup Sø og rundt om søen :-). Der vil være mødested ved søen.

PGA. CORONARESTRIKTIONER har vi ingen forplejning - Se info fra DOF - Sørg for at holde 2 meters afstand til de andre samt træner/starter. 

Transporten til klubtræning/Vintercup er en privatsag - og ikke klubbens anliggende. Men overvej hvad du gør i forhold til de gældende restriktioner.

Se hele programmet incl. mødesteder her

Alle kan også løbe en tur efter vores faste poster i Mølleparken, Lundby Bakker, Blokhus, Dronninglund eller Aalborg City eller de andre klubbers faste poster

135163,9.297278/@57.1133086,9.2964

463,206m/data=!3m1!1e3

Nyheder

Familieorientering

I morgen søndag og to søndage mere, d. 11/4 og d. 18/4 er der familieorientering fra klubhuset, Stolpedalsvej 4, kl. 10. Der bliver en let bane på 3 km samt mulighed for at løbe længere baner på vores faste poster. I morgen: duk bare op, de øvrige dage tilmelding på facebook. 

Prøv Orientering

3 onsdage i april, d. 14/4, d. 21/4 og d. 28/4 kl. 17.30 inviteres alle interesserede til at deltage i klubbens træning. Træningen er for alle, for dig som aldrig har prøvet orienteringsløb, men godt gad prøve, for dig som har en smule erfaring , men aldrig rigtig er kommet i gang. Der er baner for alle, og klubbens medlemmer står klar til at tage godt imod alle nye ansigter. Tilbuddet er gratis. onsdag d. 14/4 Stolpedalsvej 4, Aalborg, onsdag d. 21/4 Sohngaardsholm, Observatoriet, onsdag d. 28/4 Lundby Bakker, Lundbykratvej. Info 30953159 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Selvtræningen fortsætter

Vi vil gerne se medlemmerne onsdag til klub- og ungdomstræning, men hvis du synes det er mere trygt at træne selv, så er posterne i skoven fra onsdag til og med weekenden. Banerne kan hentes i Dropbox (når banelæggerne har lagt dem op):
https://www.dropbox.com/sh/svj8c1ayicqa92k/AACc39BPYZydy8kbpX5aEq0Ha?dl=0

Gratis yoga i marts måned

Gratis yoga

Maria Hærvig (tidligere medlem af klubben), har et godt tilbud til os. Hun har i samarbejde med en anden startet live yoga op og det er gratis i marts måned - og derefter vil det koste noget.
 
Hjemmesiden hedder www.live-yoga.dk, og der er forskellige hold på flere tidspunkter i løbet af dagen og ugen med fire undervisere, så forhåbentlig alle kan finde noget, der kan lade sig gøre. Booking er nemt og sker på hjemmesiden.