TOP Nord

Talent-Orienterings-Projekt

Med afsæt i disse gode tanker er 5 nordjyske klubber gået med TOP-NORD-projektet, som står for Talent-Orienterings-Projekt Nordjylland.

Kort fortalt går det ud på, at samle ungdomsløbere fra de nordjyske klubber til en række fælles tekniske træningsoplevelser. Og ikke mindst med teknisk sparring både før, under og efter træningsoplevelsen. Både for at bringe projektet rundt til alle de nordjyske klubber, og dermed tættere på og mere synligt for alle, men også fordi det giver god mening at træne i anderledes terræntyper. Ambitionen er også at bruge projektet som profilering og som et udstillingsvindue de steder, hvor der ikke er så mange ungdomsløbere – endnu! Desuden indeholder projektet også deltagelse i ture og arrangementer i ind- og udland, hvilket allerede har budt på Euromeeting, mesterskaber og en Sverigestur.

De nordjyske klubber er med

Det er særdeles glædeligt at de nordjyske klubber bakker stærkt op omkring projektet. OK Vendelboerne, Nordvest OK, Aalborg OK, Mariager Fjord OK er med sammen med Rold Skov OK, så TOP NORDs logo nu tæller 5 o-skærme. Det lover godt for fremtiden, og dokumenterer et stærkt sammenhold i Nordjylland.