Ungdomstrænere søges

Vi er en flok ungdomsløbere, som søger nogle friske trænere, der har lyst til at være sammen med os til Klubtræningen om onsdagen.  Det primære fokus vil i første omgang være på det sociale; dvs. være med til at samle børnene til fælles opvarmning og leg før og efter de løber i skoven. Der er lavet baner i forvejen til klubtræningen, så det forventes ikke at du laver baner, og heller ikke at du kan møde op hver gang. Nuværende er der en flok på 8-10 ungdomsløbere i alderen primært 8-13 år.

Du vil blive aflønnet efter gældende regler for frivilligt arbejde og du vil derudover få en AOK klubjakke. Der er også mulighed for at deltage i trænerkurser, hvis du har interesse for det.

Det vil helt klart være en fordel, hvis I er et par stykker, der sammen kan varetage træningen - så spørg din kammerat/medstuderende/nabo om det var noget for jer J

Er du nysgerrig for at høre mere ? henvendelse til Dorte (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Lasse (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).