Prøv Orientering

O

 

 

 

 

ORIENTERINGSLØB
Når du deltager i orientering, skal du finde vej i terrænet ved hjælp af et kort og kompas. Du kan både gå og løbe.
Det gælder om at finde et antal poster i terrænet. På kortet er indtegnet poster, start og mål, og de udgør en bane, som du skal gennemføre i korrekt rækkefølge. I terrænet er posterne markeret med en orange/hvid skærm, og de er desuden forsynet med et kontrolnummer, så du kan sikre dig, at du har fundet den rigtige post.

KortudsnitORIENTERINGSKORT
Kortet er det vigtigste redskab i orientering. Kortet gør det muligt for dig at ”læse” terrænet. Du kan aflæse stier, veje, hegn og grøfter, og kortet viser dig også terrænets form og fremkommelighed.

Orientering er en idrætsgren med tilbud til alle niveauer og aldersgrupper. Der er mulighed for at vælge baner med forskellig sværhedsgrad og længde. 
Til stævner er deltagerne inddelt i klasser efter deres alder og køn. Der er således klasser for både børn og til deltagere over 80 år. Stævneplads og løbsområde er fælles for alle, hvilket gør orientering til en oplagt familiesport.

 

Læs mere: Prøv Orientering

Orientering for alle!

Du er altid velkommen til Aalborg Orienteringsklubs træninger, som foregår hver onsdag. Se programmet her

Træningen er gratis for medlemmer - men det koster 25 kr. for alle andre. Der kan betales på MobilePay.

 
Aalborg Orienteringsklub har ca. 200 medlemmer fra fem til 86 år og byder på ugentlig orienteringstræning året rundt samt flere andre tilbud. Se nærmere på klubbens facebookside eller i oversigten i højre side.
 
Du kan ringe til os på tlf.: 98189240 eller på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
INSTRUKTION
I april og august/september vil der være onsdagstræninger hvor vi sætter fokus på instruktion for nye/kommende medlemmer. 

Klubbens adresse: Aalborg Orienteringsklubs klubhus, Stolpedalsvej 4, 9000 Aalborg.

 

Tilmeldingsformular er lukket

11. marts 2007: For at undgå angreb er formularen midlertidigt lukket. Du kan melde dig ind ved at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi forventer at formularen er oppe at køre igen senest ultimo marts.