Nyheder

Midsommerløb 15 Juni kl 17:30 i Hammer bakker

Midsommerløb i Hammer bakker
15 juni 
Mødested: Shelterpladsen ved Brødland, afmærkning på vejen "Gennem bakkerne"
Start 17:30 til 18:30
Baner : Lang svær, Kort Svær, Mellem svær og Let
Der er grill efter løbet, klubben har købt mad og drikke til alle.
Tilmelding til løb + grill på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kratluskeren 3 2022

Kratluskeren er på vej til og fra trykkeriet. Men den kan også læses her.

Ungdomstrænere søges

Vi er en flok ungdomsløbere, som søger nogle friske trænere, der har lyst til at være sammen med os til Klubtræningen om onsdagen.  Det primære fokus vil i første omgang være på det sociale; dvs. være med til at samle børnene til fælles opvarmning og leg før og efter de løber i skoven. Der er lavet baner i forvejen til klubtræningen, så det forventes ikke at du laver baner, og heller ikke at du kan møde op hver gang. Nuværende er der en flok på 8-10 ungdomsløbere i alderen primært 8-13 år.

Du vil blive aflønnet efter gældende regler for frivilligt arbejde og du vil derudover få en AOK klubjakke. Der er også mulighed for at deltage i trænerkurser, hvis du har interesse for det.

Det vil helt klart være en fordel, hvis I er et par stykker, der sammen kan varetage træningen - så spørg din kammerat/medstuderende/nabo om det var noget for jer J

Er du nysgerrig for at høre mere ? henvendelse til Dorte (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.) eller Lasse (Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.).

Jomfrueligt terræn til Forårsklassikeren 18. maj

Onsdag den 18. maj genopstår Forårsklassikeren – et af klubbens nyere traditionsløb - efter et par års dvale. Og det bliver med stil: Du kan løbe på et nytegnet kort over Langdalen (ved Tranum), i et af Danmarks smukkeste områder nær Fosdalen.

Forårsklassikeren er pointløb med fælles start kl. 17.30. Det vil sige, at alle får et kort med alle poster, hvorefter det gælder om at nå så mange som muligt indenfor 45 eller 60 minutter. Der er også en almindelig let bane på tre kilometer.

Der løbes med Emit-brikker, og har du ingen selv, kan du låne en af klubben.

Bagefter er der mad til alle.

Mødested er Tranum Naturlegeplads på Strandvejen i Tranum.

Du bedes tilmelde dig på forhånd, så vi har en ide om antal korttryk og indkøb til forplejning. Du kan også mødes frem uden tilmelding, men så kan vi ikke garantere et kort.

Tilmelding senest på fredag 13. maj på NemTilmeld eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Deltagelse og forplejning er gratis for AOK-medlemmer

Deltagelse i løb: medlemmer af andre o-klubber 20 kr. Øvrige 40 kr. plus forplejning 20 kr.

Der kan betales på MobilePay 123471 – påfør Forårsklassikeren 

Team 6

 

 

Kommende træninger